Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Italiaanse quinoasalade met groene asperges

Timer 20-30 min
Persons 2

Ingrediënten

  • 1-2 zakjes Bosto Quinoa 3 kleuren
  • 340 gram water
  • 20 mini-asperges
  • 100 gram diepvrieserwten
  • 8 kerstomaatjes
  • in vieren
  • 1 handje waterkers
  • 1/2 bussel basilicum
  • 5 zongedroogde tomaatjes
  • 2 el balsamico
  • 2 el water
  • 1 tl ahornsiroop
  • 100 ml koolzaadolie

Bereiding

  • Kook de Quinoa 3 kleuren volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de mini-asperges en de erwtjes gaar in circa 3 minuten.
  • Maak nu de Italiaanse dressing. Doe alle ingrediënten samen in de blender en mix tot een gladde saus.
  • Schep de quinoa in een diep bord. Leg er de groenten bovenop. Besprenkel met de Italiaanse dressing en dien op. Smakelijk!

Producten uit dit recept

Bio Quinoa
Bereidingstijd: 10'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!