« Terug naar overzicht

Snelle pindakip met yoghurt en Bosto 1,5 minute Basmati

  Bereidingstijd : 20 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 cups (400 g) Bosto 1,5 minute Basmati
  • 4 kipfilets
  • 3 cm verse gember (geraspt)
  • 1 flinke teen knoflook (geraspt)
  • 1 Spaanse chilipeper (zonder zaadjes en fijngehakt)
  • 1 bosje koriander
  • 2 à 3 el pindakaas*
  • 200 ml Griekse yoghurt (of volle yoghurt)
  • 150 ml kippenbouillon
  • 2 el arachide olie

Bereiding

  • Bereid de Bosto 1,5 minute Basmati volgens de instructies op de verpakking.
  • Snijd de kipfilets in stukken. Doe de olie in een braadpan en bak de kip tot ze een beetje begint te bruinen.
  • Snijd de steeltjes van de koriander en hak ze fijn. Doe ze samen met de chili, geraspte gember en look bij de kip en laat nog 2 minuutjes bakken.
  • Giet er de bouillon bij, alsook de yoghurt en de pindakaas. Laat nog eventjes doorwarmen en haal van het vuur.
  • Serveer samen met de Bosto 1,5 minute Basmati.


Tip
: * Je vindt pindakaas meestal in de rayon van de chocopasta’s.