Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Quinoa salade met boontjes, erwten, perzik en parmezaan

Ingrediënten

  • 1 potje Bosto Quinoa (mengeling)
  •  400 gr sperziebonen
  •  1 blikje erwtjes
  •  2 rijpe perziken
  •  5 eetlepels soyasaus
  •  3 eetlepels pompoenpitten
  •  Parmezaan
  • peper en Himalaya zout

Bereiding

  • Kook de sperziebonen gaar en giet ze af. Laat even afkoelen. 
  • Warm de quinoa op en doe in een kom. Laat ook even afkoelen. 
  • Snijd ondertussen de perziken in maantjes en verwijder de pit. Laat het blikje erwten uitlekken. 
  • Rooster de pompoenpitten krokant in een pannetje zonder vetstof. 
  • Voeg de quinoa bij de bonen. Voeg de erwtjes en stukken perzik toe.
  • Giet daar de soyasaus overheen en kruid af met goed wat peper en zout. 
  • Roer alles goed door elkaar, rasp er wat parmezaan overheen en werk af met de geroosterde pompoenpitjes. 

 

Een recept voor Bosto door Be fit, be awesome by Laura

Producten uit dit recept

Bio Quinoa
Bereidingstijd: 10'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!