« Terug naar overzicht

Salade van quinoa met boontjes, erwtjes, perzik en parmezaan

  Bereidingstijd : 10 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 potje Bosto Quinoa (mengeling)
  •  400 gr sperziebonen
  •  1 blikje erwtjes
  •  2 rijpe perziken
  •  5 eetlepels soyasaus
  •  3 eetlepels pompoenpitten
  •  Parmezaan, peper en Himalaya zout

Bereiding

  • Kook de sperziebonen gaar en giet ze af. Laat even afkoelen. 
  • Warm de quinoa op en doe in een kom. Laat ook even afkoelen. 
  • Snijd ondertussen de perziken in maantjes en verwijder de pit. Laat het blikje erwten uitlekken. 
  • Rooster de pompoenpitten krokant in een pannetje zonder vetstof. 
  • Voeg de quinoa bij de bonen. Voeg de erwtjes en stukken perzik toe.
  • Giet daar de soyasaus overheen en kruid af met goed wat peper en zout. 
  • Roer alles goed door elkaar, rasp er wat parmezaan overheen en werk af met de geroosterde pompoenpitjes. 

 

Een recept voor Bosto door Be fit, be awesome by Laura