Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Roerei met tijm, kropsla en komkommer

Ingrediënten

  • 300 g Bosto Snelkookrijst
  • 4 tomaten
  • 6 snackkomkommers
  • 1 zak kropsla (of botersla)
  • 50 g gemengde olijven zonder pit
  • 4 eetlepels slasaus of dressing
  • 8 eieren
  • optioneel 3 takjes tijm
  • 2 eetlepels olie
  • 100 g pitloze druiven
  • 50 g fetakaas

Bereiding

  • Kook de Bosto Snelkookrijst volgens de aanwijzingen op het pak.
  • Verdeel de tomaat en komkommer over de sla. Bestrooi met zout en peper. Verdeel de olijven en slasaus erover.
  • Haal de blaadjes van de tijm. Klop de eieren los met 2 eetlepels water. Voeg zout, peper en de tijmblaadjes toe. Verhit de olie en voeg het eimengsel toe. Roerbak het ei op middelhoog vuur gaar.
  • Verdeel de Bosto Snelkookrijst over 4 diepe borden, schep het roerei erop. Schep de salade ernaast.

 

Tip: Schep de druiven door de gemengde salade en verdeel de fetakaas erover.

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!