- 300 g Bosto Snelkookrijst
- 4 tomaten, in stukjes
- 6 snackkomkommers, in schijfjes
- 1 zak kropsla (of botersla), gewassen
- 50 g gemengde olijven zonder pit
- 4 eetlepels slasaus of dressing
- 8 eieren
- 3 takjes tijm, blaadjes gerist
- 2 eetlepels olie
- 100 g pitloze druiven, gehalveerd optioneel
- 50 g fetakaas, verbrokkeld optioneel
Roerei met tijm, kropsla en komkommer

Bereidingstijd : 20 minuten
Ingrediënten voor 4 personen:
Bereiding
- Kook de Bosto Snelkookrijst volgens de aanwijzingen op het pak.
- Verdeel de tomaat en komkommer over de sla. Bestrooi met zout en peper. Verdeel de olijven en slasaus erover.
- Haal de blaadjes van de tijm. Klop de eieren los met 2 eetlepels water. Voeg zout, peper en de tijmblaadjes toe. Verhit de olie en voeg het eimengsel toe. Roerbak het ei op middelhoog vuur gaar.
- Verdeel de Bosto Snelkookrijst over 4 diepe borden, schep het roerei erop. Schep de salade ernaast.
Tip: Schep de druiven door de gemengde salade en verdeel de fetakaas erover.