Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Roerbakschotel met wintergroenten

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Brown
  • 2 el olijfolie
  • 2 teentjes look
  • 1 ui
  • 1 pastinaak
  • 1 bakje bruine champignons
  • 2 flinke handen verse spinazie
  • 1 tl fijngehakte rozemarijn
  • peper en zout

Bereiding

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en hou opzij.
  • Pel de ui en de look en hak ze fijn.
  • Schil de pastinaak en snijd in blokjes van 1 cm.
  • Snijd de champignons in schijfjes.
  • Warm de olie op in een wokpan en fruit er de ui en look in tot ze glazig zien.
  • Doe er de pastinaak, champignons en rozemarijn bij. Bak tot ze gaar zijn.
  • Roer er de bruine rijst onder en laat eventjes meebakken.
  • Haal van het vuur en roer er de gewassen spinazieblaadjes onder. Kruid met peper en zout.

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!