« Terug naar overzicht

Roerbakschotel met wintergroenten

  Bereidingstijd : minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Bosto Brown250 g
  • olijfolie2 el
  • teentjes look2
  • ui1
  • pastinaak1
  • bruine champignons1 bakje
  • verse spinazie2 flinke handen
  • fijngehakte rozemarijn1 tl
  • peper en zout

Bereiding

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en hou opzij.
  • Pel de ui en de look en hak ze fijn.
  • Schil de pastinaak en snijd in blokjes van 1 cm.
  • Snijd de champignons in schijfjes.
  • Warm de olie op in een wokpan en fruit er de ui en look in tot ze glazig zien.
  • Doe er de pastinaak, champignons en rozemarijn bij. Bak tot ze gaar zijn.
  • Roer er de bruine rijst onder en laat eventjes meebakken.
  • Haal van het vuur en roer er de gewassen spinazieblaadjes onder. Kruid met peper en zout.