« Terug naar overzicht

Rode Quinoa met paddenstoelen en een omelet

  Bereidingstijd : 20 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 g Bosto Rode Quinoa 
  • 1 rode ui 
  • 1 teentje look 
  • 600 g paddenstoelen 
  • 4 el mascarpone 
  • 4 el gehakte amandelen 
  • 4 eieren 
  • olijfolie 
  • platte peterselie
  • oregano
  • peper en zout

Bereiding

  • Kook 300 g quinoa in kokend water samen met een blokje groentenbouillon gedurende 8 minuten op een zacht vuur.
  • Snij 1 rode ui fijn.
  • Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pak en bak 1 teentje look en de ui gedurende 2 à 3 minuten.
  • Haal de builtjes quinoa uit de pot en laat ze uitlekken.
  • Voeg de quinoa toe aan de look en ui in de pan samen met nog een beetje van de groentenbouillon.
  • Voeg 600 g paddenstoelen toe en laat nog 5 minuten sudderen.
  • Haal de pan van het vuur en voeg 4 eetlepels mascarpone, 4 eetlepels gehakte amandelen en 4 eetlepels gehakte platte peterselie en oregano toe.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Bak een omelet van 4 eieren en platte peterselie en serveer deze bij de quinoa.