- 600g (3 cups) Bosto 1,5 minute Basmati
- 2 el roomboter
- 250 g pangasius filet of tilapia filet in stukjes
- 1 ui in ringen
- 3 stuks gare biet in blokjes
- 1/2 komkommer zonder zaadjes en in blokjes
- 2 el wijnazijn
- 3 el zilveruitjes
- 3 el fijn gehakte dille
- zout, peper en citroensap naar smaak
Rode bietenschotel met witte vis en witte rijst

Bereidingstijd : 20 minuten
Ingrediënten voor 4 personen:
Bereiding
- Verhit boter in een pan en bak de vis gedurende 1 minuut. Neem hem vervolgens uit de pan en houd hem warm.
- Bak in dezelfde pan de ui eerst en dan de komkommer en de biet.
- Meng er de rijst goed door.
- Schenk er langzaam de bouillon bij en roer af en toe. Laat de rijst opwarmen.
- Voeg de wijnazijn, zilveruitjes, dille en de vis toe.
- Zet het vuur uit en laat het gerecht nog 1 minuut nagaren.
- Breng op smaak met zout, peper en citroensap en serveer meteen.
Tip
Ook lekker met kabeljauw of zalmfilet