« Terug naar overzicht

Rizogalo, rijstpap balletjes met kaneel

  Bereidingstijd : 35 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Bosto Dessert Rice 125 g
  • bruine suiker 50 g
  • kaneelpoeder 1 eetlepel
  • melk 5 dl

Bereiding

  • Meng de suiker met het kaneelpoeder.
  • Giet de rijst met de melk in een pot met dikke bodem
  • Voeg er de gekruide suiker bij maar houd 1 eetlepel voor de afwerking over.
  • Breng aan de kook, zet dan een deksel op de pot en verminder het vuur tot een heel laag pitje.
  • Laat garen tot de melk volledig is opgeslorpt en laat afkoelen met het deksel op de pot.
  • Schep er met behulp van 2 lepels kleine porties van en schik deze op de borden.
  • Werk af met de achtergehouden suiker.


Tip
Deze bereiding is het lekkerst goed afgekoeld