« Terug naar overzicht

Rizogalo, rijstpap balletjes met kaneel

  Bereidingstijd : 35 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 125 g Bosto Dessert Rice
  • 50 g bruine suiker
  • 1 eetlepel kaneelpoeder
  • 5 dl melk

Bereiding

  • Meng de suiker met het kaneelpoeder.
  • Giet de rijst met de melk in een pot met dikke bodem
  • Voeg er de gekruide suiker bij maar houd 1 eetlepel voor de afwerking over.
  • Breng aan de kook, zet dan een deksel op de pot en verminder het vuur tot een heel laag pitje.
  • Laat garen tot de melk volledig is opgeslorpt en laat afkoelen met het deksel op de pot.
  • Schep er met behulp van 2 lepels kleine porties van en schik deze op de borden.
  • Werk af met de achtergehouden suiker.


Tip
Deze bereiding is het lekkerst goed afgekoeld