« Terug naar overzicht

Quinoasalade met watermeloen en feta

  Bereidingstijd : 15 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 kookbuiltjes Bosto Quinoa wit
  • Stuk watermeloen van 500 gram (inclusief schil) of 200 gram watermeloen zonder schil
  • 1/2 rode ui
  • 50 gram pitloze zwarte olijven
  • 50 gram feta
  • 1/2 bosje verse munt
  • 1 eetlepel limoensap
  • peper en zout

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.
  2. Schil de ui en snijd in dunne ringen. Snijd de olijven in ringetjes en de feta en het vlees van de watermeloen in kleine blokjes. Snijd de muntblaadjes in reepjes.
  3. Meng de quinoa met de uiringen, olijven, feta en watermeloen. Breng op smaak met zout, peper en limoensap.

Tip: Leg de uiringen 10 minuten in wat limoensap voor een zachtere smaak.