« Terug naar overzicht

Quinoa met komkommer en paprika

  Bereidingstijd : 30 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 275 g Bosto Quinoa
  • 2 el olijfolie
  • 1 gesnipperde zoete ui
  • 1 el shoarmakruiden
  • ½ uitgeperste citroen
  • 3 el fijngehakte peterselie
  • 2 bosuitjes in ringetjes gesneden
  • 1 komkommer in blokjes gesneden,
  • 1 rode paprika in blokjes gesneden

Bereiding

  • Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin op laag vuur de uiensnippers goudbruin.
  • Roer de shoarmakruiden erdoor en schep dit met citroensap en peterselie door de quinoa. Laat afkoelen door af en toe om te roeren en schep de groenten erdoor.
  • Verdeel de salade over de borden. Voeg naar smaak citroensap toe.

Tip

  • Meng fijngehakte verse munt door de salade.