« Terug naar overzicht

Quinoa met komkommer en paprika

  Bereidingstijd : 30 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Bosto Quinoa275 g
  • olijfolie 2 el
  • gesnipperde zoete ui1
  • shoarmakruiden1 el
  • uitgeperste citroen½
  • fijngehakte peterselie3 el
  • bosuitjes in ringetjes gesneden2
  • komkommer in blokjes gesneden,1
  • rode paprika in blokjes gesneden1

Bereiding

  • Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin op laag vuur de uiensnippers goudbruin.
  • Roer de shoarmakruiden erdoor en schep dit met citroensap en peterselie door de quinoa. Laat afkoelen door af en toe om te roeren en schep de groenten erdoor.
  • Verdeel de salade over de borden. Voeg naar smaak citroensap toe.

Tip

  • Meng fijngehakte verse munt door de salade.