« Terug naar overzicht

Pilav tandoori

  Bereidingstijd : 35 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Bosto 1,5 minute Basmati (400 g)2 cups
  • uien2
  • look2 teentjes
  • tandoori kruiden
  • olie2 eetlepels
  • selder2 takken
  • groentebouillon0,5 l
  • erwtjes100 g
  • gepelde tomaten1 blikje

Bereiding

  • Pel en snipper de ui en de look en stoof ze met de tandoori kruiden aan in de olie.
  • Voeg de rijst toe en roerbak 3 minuten.
  • Snijd ondertussen de selder in zeer kleine stukjes
  • Doe de selder bij de ui en look, voeg water toe tot alles net onder water staat en breng op smaak met een half blokje bouillon.
  • Roerbak verder en voeg net voor alle bouillon is opgenomen de erwtjes toe.
  • Voeg dan de gepelde tomaten toe en laat nog 3 minuten verder garen.


Tip
Heb je het graag pittig werk dan af met wat sambal.