« Terug naar overzicht

Paella met zeevruchten

  Bereidingstijd : 25 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Bosto Risotto & Paella rice250 gr
  • uien2
  • look2 teentjes
  • olijfolie3 eetlepels
  • witte wijn2 dl
  • groentebouillon2 dl
  • rode paprika1
  • tomaat1
  • kant en klare zeevruchten mengeling600 gr
  • peper

Bereiding

  • Pel en snipper de ui en de look en stoof ze in de pan met de olijfolie.
  • Giet er de rijst bij en laat stoven tot de korrels doorzichtig worden .
  • Giet er de bouillon en de wijn bij en kruid met peper.
  • Ontpit de tomaat en de paprika en snijd in kleine stukjes .
  • Voeg dit bij de rijst en laat op een zacht vuur 20 minuten garen tot alle vocht is opgenomen.
  • Verdeel er de zeevruchten mengeling over en laat goed warm worden .


Tip:
Gebruik je diepgevroren zeevruchten mengeling laat ze dan eerst ontdooien en goed uitlekken om te vermijden dat de paella te vochtig wordt.