Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Paella met zeevruchten

Ingrediënten

  • 250g Bosto Mediterraneo of Bosto paella rijst
  • 2 uien
  • 2 teentjes look
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 dl witte wijn
  • 2 dl groentebouillon
  • 1 rode paprika
  • 1 tomaat
  • 600 gr kant en klare zeevruchten mengeling
  • peper

Bereiding

  • Pel en snipper de ui en de look en stoof ze in de pan met de olijfolie.
  • Giet er de rijst bij en laat stoven tot de korrels doorzichtig worden .
  • Giet er de bouillon en de wijn bij en kruid met peper.
  • Ontpit de tomaat en de paprika en snijd in kleine stukjes .
  • Voeg dit bij de rijst en laat op een zacht vuur 20 minuten garen tot alle vocht is opgenomen.
  • Verdeel er de zeevruchten mengeling over en laat goed warm worden .


Tip:
Gebruik je diepgevroren zeevruchten mengeling laat ze dan eerst ontdooien en goed uitlekken om te vermijden dat de paella te vochtig wordt.

Producten uit dit recept

Mediterraneo Risotto & Paella rice
Bereidingstijd: 10'
Paella Arroz
Bereidingstijd: 15'
Bosto, arros bomba, paella, wereldrijst, bosto rijst
Paella Arroz Bomba
Bereidingstijd: 18'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!