« Terug naar overzicht

Paddenstoelenrisotto met broccoli en parmaham

  Bereidingstijd : 15 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 175 g Bosto Risotto & paella rijst
  • 1½ eetlepels olijfolie
  • 4 reepjes Parmaham of andere rauwe ham
  • 1 kleine gesnipperde ui
  • 200 g gemengde paddenstoelen in grove stukken gesneden
  • 150g broccoli in kleine roosjes gesneden
  • 1 eetlepel boter
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas

Bereiding

  • Verwarm de olijfolie in een pan en bak de reepjes ham knapperig. Laat de reepjes op keukenpapier uitlekken.
  • Schep de ui, paddenstoelen en broccoli door het bakvet. Voeg 2 eetlepels water toe en bak de groenten 2 minuten.
  • Schep de Bosto risotto rijst erdoor en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Roer tot slot de boter en de helft van de Parmezaanse kaas erdoor.
  • Serveer de paddenstoelenrisotto in diepe borden. Strooi er nog wat kaas over en leg de reepjes ham erop.

Tip

  • Bak de paddenstoelen in een andere pan en verdeel ze met de Parmezaanse kaas over de risotto in de borden. Leg daarna de ham erop.
  • Verdubbel voor 4 personen de hoeveelheden en gebruik een grote wok of braadpan.