« Terug naar overzicht

Omelet met rijstgroenteschotel

  Bereidingstijd : 15 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 g Bosto Snelkookrijst
  • 1 zak (400 g) groentenmix met prei, rode ui en champignons
  • 1 rode paprika in blokjes gesneden,
  • 6 eieren
  • 1 zakje (ca. 100 g) geraspte kaas,
  • 4 el melk
  • olijfolie

Bereiding

  • Klop de eieren met de melk, kaas en zout.
  • Breng op smaak met peper.
  • Verhit 1 el olijfolie in een pan en giet er het eimengsel in. Dek de pan af met een deksel en laat de omelet op laag vuur stollen gedurende 15 min. Schud de omelet af en toe los in de pan.
  • Verhit een scheutje olijfolie in een pan en roerbak de groentenmix en paprika gedurende 5 min. gaar.
  • Schep alles uit de pan in een kom en dek deze af met aluminiumfolie.
  • Bak de Bosto Snelkookrijst in het vet van de groenten in de pan en volgens de de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schep na 4 min. de groentemix erbij en verwarm de rijst met de groenten nog 1 minuut al roerend.
  • Snijd de omelet in punten en serveer deze bij de groentenrijst.

Tip

  • Hou je van olijven? Voeg samen met de groenten zwarte olijvenringetjes toe aan de rijst.
  • Hou je van pit? Serveer gefruite uitjes bij de rijst.