Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Nasi goreng basis recept

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Original
  • 2 uien
  • 600 g kipfilet
  • 1 limoen
  • 2 eieren
  • 3 jonge uitjes
  • ketjap ( zoete sojasaus)
  • nasi goreng kruiden
  • olie

Bereiding

  • Kook de rijst beetgaar zoals aangegeven op de verpakking en giet af .
  • Pel de uien en snipper de ene fijn en snijd de andere in ringen.
  • Stoof de gesnipperde ui in de olie met de kruiden en roerbak er de rijst bij.
  • Bak in een pan apart de in stukken gesneden kip met de uienringen en kruid met de ketjap en limoensap .
  • Bak dunne omeletjes van de eieren en snijd ze in reepjes.
  • Snipper de jonge uitjes in schuine stukjes .
  • Meng de rijst met de kip en werk af met de uitjes en de omeletjes


Tip
Er zijn nog veel verschillende andere garnituren mogelijk : blokjes ham, garnalen, gehakte noten…

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!