« Terug naar overzicht

Lenteslaatje met groene asperges en Bosto Brown Rice + Quinoa + Granen

  Bereidingstijd : 20 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 200 g Bosto Brown Rice + Quinoa + Granen
  • 2 bussels groene asperges
  • 1 Spaanse peper
  • 200 g feta
  • 3 el pompoenzaadjes
  • 4 sjalotjes, fijngesnipperd
  • 2 el fijngehakte platte peterselie
  • 100 g kerstomaatjes
  • 2 el citroensap
  • 2 tl honing
  • 2 tl olijfolie
  • 1 tl zoet paprikapoeder
  • 1 zakje rucola

Bereiding

  •   Kook de Bosto Brown Rice + Quinoa + Granen volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken en afkoelen.
  •   Snijd het houterige gedeelte van de asperges en verdeel ze in stukken van 4 cm.
  •   Zet een grillpan op het vuur en laat ze goed heet worden tot ze begint te roken.
  •   Besprenkel de asperges met wat olijfolie en grill ze tot ze gaar zijn.
  •   Doe de quinoa in een kom samen met de asperges en de rest van de ingrediënten. Roer goed om en serveer meteen

Tip:
Je kan bij dit slaatje ook nog wat gegrilde kip of gerookte ham serveren.