« Terug naar overzicht

Kruidige Thaise salade met runderreepjes

  Bereidingstijd : minuten

Ingrediënten voor 3 personen:

  • Bosto Quinoa300 g
  • entrecôte400 à 500 g
  • radijsjes, in fijne reepjes gesneden8
  • kerstomaatjes, gehalveerd 20
  • munt, grofgehakt1 bosje
  • koriander, grofgehakt1⁄2 bosje
  • lente-uitjes, fijngehakt 1⁄2 bosje
  • komkommer, ontpit, in plakjes 1⁄2
  • Romeinse salade of frisée
  • gezouten pindanootjes, grofgehakt2 el
  • look, fijngehakt1 teentje
  • Spaanse peper, fijngehakt1
  • rietsuiker1 tl
  • vissaus 2 à 3 el
  • limoenensap van 2
  • Olijfolie
  • fleur de sel
  • zwarte peper

Bereiding

  • Wrijf de steak in met olijfolie en kruid met fleur de sel en zwarte peper.
  • Laat een grillpan goed heet worden tot ze rookt.
  • Gril de steak tot de gewenste gaarheid.
  • Laat rusten en snijd in plakjes.
  • Bereid de quinoa volgens de instructies op de verpakking.
  • Doe alle ingrediënten van de salade in een grote kom.
  • Klop de vinaigrette en meng onder de salade.
  • Serveer meteen met de quinoa.