Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Kabeljauw in de oven met rijst

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 4 stukken (175 gr / stuk) kabeljauwfilet
  • 4 tomaten
  • 4 laurierblaadjes
  • 1 citroen
  • Provençaalse kruiden
  • peper
  • 2 eetlepels olie

Bereiding

  • Schik de vis in een ovenschotel met de in 2 gesneden tomaten
  • Leg op ieder stuk vis een laurierblaadje en een plakje citroen
  • Kruid met de Provençaalse kruiden, peper en de olie
  • Dek af en schuif 12 minuten in de op 180° voorverwarmde oven
  • Kook de rijst beetgaar en dien samen op


Tip
Smeer de kabeljauw in met een beetje tapenade

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!