« Terug naar overzicht

Italiaanse gehakschotel met spinazie en witte rijst

  Bereidingstijd : 20 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Bosto 1,5 minute rijst600 g (3 cups)
  • spinazie400 g
  • rundsgehakt250 g
  • gehaktkruiden2 eetlepels
  • tomaten in blokjes gesneden (zonder zaad)2
  • gesnipperde ui1
  • teentjes knoflook2
  • olie2 eetlepels
  • pesto2 eetlepels
  • zout en peper

Bereiding

  • Verhit de olie in een pan en bak de ui en de knoflook.
  • Voeg het gehakt met de gehaktkruiden toe en bak het in kleine stukjes.
  • Meng er de rijst en de spinazie goed door.
  • Laat de rijst warm worden.
  • Schep de tomaatblokjes met de pesto erdoor, breng op smaak brengen met zout en peper en serveer.

Tip
Ook lekker met geitenkaaskruimels of een paar eetlepels Parmezaanse kaas