« Terug naar overzicht

Italiaanse gehakschotel met spinazie en witte rijst

  Bereidingstijd : 20 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 600 g (3 cups) Bosto 1,5 minute rijst
  • 400 g spinazie
  • 250 g rundsgehakt
  • 2 eetlepels gehaktkruiden
  • 2 tomaten in blokjes gesneden (zonder zaad)
  • 1 gesnipperde ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olie
  • 2 eetlepels pesto
  • zout en peper

Bereiding

  • Verhit de olie in een pan en bak de ui en de knoflook.
  • Voeg het gehakt met de gehaktkruiden toe en bak het in kleine stukjes.
  • Meng er de rijst en de spinazie goed door.
  • Laat de rijst warm worden.
  • Schep de tomaatblokjes met de pesto erdoor, breng op smaak brengen met zout en peper en serveer.

Tip
Ook lekker met geitenkaaskruimels of een paar eetlepels Parmezaanse kaas