« Terug naar overzicht

Indische Rijstpudding met honing, rozijnen, abrikozen en pistaches

  Bereidingstijd : 45 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 250 gr Bosto Rice Flakes
  • 5 dl kokosmelk
  • 2,5 dl volle melk
  • 1 peul kardemom
  • 3 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 2 eetlepels gedroogde abrikozen
  • 1 eetlepel rozenwater
  • 50 g geschaafde amandelen
  • 30 g pistachenoten

Bereiding

  • Kook de rijstvlokken gaar in de kokosmelk , de melk , de geplette kardemom peul en de suiker gedurende 6 minuten.
  • Doe er de rozijnen bij en de in stukken gesneden abrikozen en het rozenwater en laat afkoelen
  • Versier met de geschaafde amandelen en de grof gehakte pistachenoten


Tip
Rol ook eens van de afgekoelde pudding beetklare bolletjes van en haal ze door geraspte kokos . Zo bekom je een zoete versnapering .