« Terug naar overzicht

Indische Rijstpudding met honing, rozijnen, abrikozen en pistaches

  Bereidingstijd : 45 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Bosto Rice Flakes250 gr
  • kokosmelk 5 dl
  • volle melk 2,5 dl
  • kardemom1 peul
  • suiker 3 eetlepels
  • rozijnen 2 eetlepels
  • gedroogde abrikozen 2 eetlepels
  • rozenwater 1 eetlepel
  • geschaafde amandelen 50 g
  • pistachenoten30 g

Bereiding

  • Kook de rijstvlokken gaar in de kokosmelk , de melk , de geplette kardemom peul en de suiker gedurende 6 minuten.
  • Doe er de rozijnen bij en de in stukken gesneden abrikozen en het rozenwater en laat afkoelen
  • Versier met de geschaafde amandelen en de grof gehakte pistachenoten


Tip
Rol ook eens van de afgekoelde pudding beetklare bolletjes van en haal ze door geraspte kokos . Zo bekom je een zoete versnapering .