Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gevulde courgettes

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 1 ui
  • 1 blokje groentebouillon
  • 4 courgettes
  • 4 eetlepels olie

Bereiding

  • Pel en snipper de ui en stoof in de olie
  • Giet er voldoende water bij om de rijst te koken en breng op smaak met het bouillonblokje.
  • Kook de rijst erin gaar en giet af.
  • Snijd de courgettes in 2 in de lengte en vul ze met kruidige rijst.
  • Lepel er een beetje olie over en schuif ze 15 minuten in de op 180° voorverwarmde oven.


Tip:
Je kan het bouillonblokje aanvullen met tijm, laurier,…
Je kan wat kaas over de rijst strooien voor een krokant laagje .

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!