Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gevuld kalkoengebraad

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 600 g kalkoengebraad
  • 2 dl gevogelte bouillon
  • olijfolie
  • paprikapoeder

Bereiding

  • Warm de oven voor op 180°.
  • Kook de rijst gaar met het bouillonblokje en giet af.
  • Roerbak ondertussen de ui en de in stukjes gesneden paprika in 2 eetlepels olie.
  • Meng de rijst met de paprika blokjes en kruid met paprikapoeder.
  • Vul het gebraad met een beetje rijst en rol op. Zet vast met prikkers of keukentouw.
  • Leg in een ovenschotel , giet er wat olie over en bak in de oven gedurende ongeveer 30 minuten.
  • Dien de rest van de rijst er warm bij.


Tip:
Ook lekker met kipfilet.

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!