Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gebakken, wilde rijst met langoustines

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Wild
  • 2 uien
  • 2 wortelen
  • 1 tak groene selder
  • 1 citroen
  • 2 eetlepels olie
  • 600 g gekookte langoustines
  • peper

Bereiding

  • Kook de rijst beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • Snipper ondertussen de ui fijn en snijd de wortelen en de selder in zeer kleine stukjes.
  • Snijd enkele slierten van de gele schil van de citroen en pers hem daarna uit.
  • Stoof de ui in de olie gedurende 4 minuten. Voeg er dan de selder en de wortel bij en kruid met peper en citroensap en de sliertjes van de gele schil.
  • Roerbak en voeg enkele lepels water toe.
  • Voeg de afgegoten rijst toe als de groenten beetgaar zijn. Leg er de langoustines op en zet een deksel op de pan.
  • Laat alles op een zacht vuur opwarmen.


Tip:
Ook lekker met krabvlees en limoen

Producten uit dit recept

Wild
Bereidingstijd: 18'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!