« Terug naar overzicht

Gebakken, wilde rijst met langoustines

  Bereidingstijd : 25 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 250 g Bosto Wild
  • 2 uien
  • 2 wortelen
  • 1 tak groene selder
  • 1 citroen
  • 2 eetlepels olie
  • 600 g gekookte langoustines
  • peper

Bereiding

  • Kook de rijst beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • Snipper ondertussen de ui fijn en snijd de wortelen en de selder in zeer kleine stukjes.
  • Snijd enkele slierten van de gele schil van de citroen en pers hem daarna uit.
  • Stoof de ui in de olie gedurende 4 minuten. Voeg er dan de selder en de wortel bij en kruid met peper en citroensap en de sliertjes van de gele schil.
  • Roerbak en voeg enkele lepels water toe.
  • Voeg de afgegoten rijst toe als de groenten beetgaar zijn. Leg er de langoustines op en zet een deksel op de pan.
  • Laat alles op een zacht vuur opwarmen.


Tip:
Ook lekker met krabvlees en limoen