- Bosto Brown 200 g
- Griekse feta250 g
- veelkleurige tomaten1⁄2 kilo
- look2 teentjes
- zwarte Griekse kalamataolijven70 g
- basilicumklein bosje
- verse oreganoenkele takjes
- sap en rasp van 1 citroen
- olijfolie
- peper en zout
- 50 g voorgekookte linzen
Gebakken feta en tomaten met Bosto Brown + Linzen

Bereidingstijd : 60 minuten
Ingrediënten voor 4 personen:
Bereiding
- Bereid de rijstmix volgens de instructies op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Verkruimel de feta in een ovenschaal en snijd de tomaten in vier stukken.
- Voeg 50 g voorgekookte linzen toe.
- Plet de look met de platte kant van een keukenmes.
- Voeg alles samen met feta.
- Besprenkel rijkelijk met olijfolie, citroensap, blaadjes oregano en citroensap en -rasp. Kruid met peper en zout.
- Zet 25 minuten in de oven tot de tomaten zacht zijn. Strooi er de basilicumblaadjes over en serveer samen met de rijst.