« Terug naar overzicht

Gebakken feta en tomaten met Bosto Brown + Linzen

  Bereidingstijd : minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Bosto Brown 200 g
  • Griekse feta250 g
  • veelkleurige tomaten1⁄2 kilo
  • look2 teentjes
  • zwarte Griekse kalamataolijven70 g
  • basilicumklein bosje
  • verse oreganoenkele takjes
  • sap en rasp van 1 citroen
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 50 g voorgekookte linzen

Bereiding

  • Bereid de rijstmix volgens de instructies op de verpakking.
  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Verkruimel de feta in een ovenschaal en snijd de tomaten in vier stukken.
  • Voeg 50 g voorgekookte linzen toe.
  • Plet de look met de platte kant van een keukenmes.
  • Voeg alles samen met feta.
  • Besprenkel rijkelijk met olijfolie, citroensap, blaadjes oregano en citroensap en -rasp. Kruid met peper en zout.
  • Zet 25 minuten in de oven tot de tomaten zacht zijn. Strooi er de basilicumblaadjes over en serveer samen met de rijst.