Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Bosto Toast Maïs-Quinoa met geitenkaas en rode biet

Ingrediënten

  • 8 Bosto Toasts Maïs-Quinoa
  • 125 g verse geitenkaas
  • 200 g kleine rode bietjes (gaar)
  • 3 el pistachenootjes grof gehakt
  • 2 handjes rucola
  • balsamico azijn
  • honing
  • peper
  • fleur de sel

Bereiding

  • Verdeel de rucola over de toasts.
  • Kook de rode biet gaar, snij in plakjes en verdeel over de toasts.
  • Verkruimel de kaas over de rucola en rode biet.
  • Werk af met de pistachenootjes, enkele druppels balsamico en een beetje honing.
  • Breng op smaak met peper van de molen en fleur de sel.

Producten uit dit recept

Toast mais + quinoa

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!