« Terug naar overzicht

Bosto Quinoa & Bulgur met roergebakken paddenstoelen, suikererwten en gremolata

  Bereidingstijd : 20 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 builtjes Bosto Quinoa & Bulgur
  • 400 g paddenstoelenmix
  • 4 eetlepels olie
  • 200 g suikererwten
  • 10 g verse peterselie
  • 1 teen knoflook
  • 1 citroen
  • 150 g jonge spinazie
  • 175 g gerookte kipfiletreepjes optioneel

Bereiding

  • Kook de Bosto Quinoa & Bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Maak de paddenstoelen schoon en snijd de grote exemplaren kleiner. Verhit de olie, voeg de paddenstoelen toe en bak ze op hoog vuur goudbruin. Voeg de suikererwten toe en bak 3 min. mee.
  • Hak de peterselie met de knoflook fijn. Rasp 1 eetlepel van de citroenschil en vermeng met de peterselie en knoflook.
  • Schep de spinazie door de paddenstoelen.
  • Verdeel de Bosto Quinoa & Bulgur over 4 borden. Schep de paddenstoelen erbij en bestrooi met de gremolata (mengsel van citroenrasp, knoflook en peterselie).

 

Tip: Liever vlees erbij? Bak gerookte kip mee met de suikererwten.