- Bosto Brown Rice 150 g
- tonijnsteaks2
- avocado1
- komkommer1
- rucola1 zakje
- sesamzaad2 el
- rode paprika in fijne reepjes1
- sap van 1 limoen
- sesamolie2 el
- koriander1/3 bosje
- olijfolie1 el
- peper en zout
- 50 g voorgekookte linzen
Bosto Brown Rice met linzen en heerlijke gegrilde tonijn

Bereidingstijd : minuten
Ingrediënten voor 2 personen:
Bereiding
- Bereid de Bosto Brown Rice volgens de instructies op de verpakking.
- Dep de tonijnsteaks droog, kruid ze met peper en zout en bak ze aan beide kanten in wat olijfolie gedurende 1,5 tot 2 minuten. Zorg dat de binnenkant nog rosé is.
- Snijd de komkommer in flinterdunne plakjes en de avocado in reepjes. Besprenkel de avocado met limoensap. Kruid met peper en zout.
- Voeg 50 g voorgekookte linzen toe.
- Klop de helft van het limoensap met de 2 el sesamolie tot een dressing. Kruid met peper en zout.
- Rooster nu de sesamzaadjes tot ze beginnen te kleuren.
- Meng de dressing onder de groenten en besprenkel met de zaadjes.
- Snijd de tonijn in plakken. Serveer alles met de Bosto Brown Rice.