- 1 cup (200 g) Bosto Brown
- 2 eetlepels neutrale olie
- ½ theelepel gemalen komijn
- ½ theelepel gemberpoeder
- 2 bospenen, geschild en in schuine plakken
- 1 bosuitje, in stukken van 2 cm
- 100 g kleine broccoliroosjes
- 1-2 eetlepels sojasaus
- 25 g gezouten cashewnoten
Bosto 90 seconden Brown met snelle roerbak van groenten

Bereidingstijd : 15 minuten
Ingrediënten voor 1 personen:
Bereiding
- Verwarm de olie in een wok en roer de komijn en gemberpoeder erdoor. Schep de plakjes wortel, stukken bosui en de broccoliroosjes erdoor en roerbak 2 minuten.
- Schenk er 50 ml water en de sojasaus bij en laat de groenten al roerend in nog 3-4 minuten beetgaar worden. Laat het vocht intussen verdampen.
- Bereid de cup rijst, volgens de aanwijzingen op de verpakking, in 90 seconden in de microgolfoven.
- Doe de rijst op een bord en schep de groenten eromheen. Strooi de cashewnoten erover.