Scoor elke week met een gerecht op maat

Vegetarische spaghetti bruine rijst met edamame en cashewnoten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 g Bosto spaghetti bruine rijst
  • 80 g edamameboontjes
  • 1 courgette
  • 2 sjalotten
  • 250 g kerstomaatjes
  • 20 rucola
  • 200 g groene asperges
  • 100 g parmezaan
  • 4 takken platte peterselie
  • 20 g cashewnoten
  • 3 takjes oregano
  • 3 takjes tijm
  • 6 blaadjes basilicum

Meer weten

Pasta fusilli maïs-quinoa met zalmfilet en prei

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 pak BOSTO fusilli maïs-quinoa
  • (400 gr) 4 preistengels
  • 500 g mascarpone
  • 1 bundel waterkers
  • 360 g zalmfilet
  • 1 zakje viskruidenmengeling
  • 6 el olijfolie
  • 2 el chardonnay azijn
  • peper en zout
  • nootmuskaat

Meer weten

Veggie - Vegan Bulgur

Bereidingstijd: 50 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 builtjes Bosto bulgur (150gr)
  • 1 courgette
  • 1 venkel
  • 2 wortels
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 200 g haloumni
  • tijm
  • 1 bouillonblokje
  • 1 zakje taboulékruiden
  • 4 takjes koriander

Meer weten

Basmati Bibimbap

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 builtjes van Bosto Basmati rijst (250 gr)
  • 1 courgette
  • 2 wortels
  • 200 g shiitake
  • 2 teentjes look
  • 2 lenteui
  • 1 koffielepel komijnpoeder
  • 100 g kant en klare kimchi
  • 200 g jonge spinazie
  • 1/2 chilipeper
  • 1 sjalotje
  • 4 eieren
  • 4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes
  • 1 eetlepel sesamolie
  • Vinaigrette:
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels rijstazijn
  • 1 eetlepel sesamolie

Meer weten

Mealprep met Basmati microgolfcups

Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 Bosto Basmati microgolfcups
  • 2 sjalotten
  • 2 wortels
  • 1 courgette
  • 25 g rozijnen
  • 25 g amandelen
  • 1 groentebouillon blokje
  • 2 dl water
  • 200 g feta
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 3 takjes platte peterselie
  • peper en zout

Meer weten

Stoofpotje van lam met parelcouscous

Bereidingstijd: 120 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 builtjes Bosto parelcouscous (150 g)
  • 800 g lamsstoofvlees of lamsschouder
  • 2 ajuinen
  • 1 teen look
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 2 wortels
  • 5 tomaten
  • 100 g olijven
  • 2 takken rozemarijn
  • 2 takken tijm
  • 1 laurierblad
  • 1 zakje tajine kruiden
  • 1/2 l lamsfond
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 25 g geklaarde boter
  • 1 ingelegde citroen
  • 1 eetlepel bruine roux
  • peper en zout

Meer weten

Wilde rijst Shakshuka

Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 builtjes / 250 g Bosto wilde rijst
  • 2 ajuinen
  • 2 rode paprika's
  • 1 teen look
  • 1 chilipeper
  • 2 takken selder
  • 1 komijnpoeder
  • 4 eetlepels tomatenconcentraat
  • 400 g tomatenblokjes uit blik
  • 2 takken oregano
  • 2 takken tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 4 takken platte peterselie
  • 4 eieren
  • 2 lente-uitjes
  • 4 eetlepels olijfolie

Meer weten

Italiaanse rijstschotel uit de oven met balletjes en mozzarella

Bereidingstijd: 30 minuten oventijd + 10 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 g Bosto Snelkookrijst
  • 4 eetlepels olie
  • 400 g Italiaanse wokgroenten (zak)
  • 250 g verse soepballetjes (schaal)
  • 2 blikken tomatenblokjes (400 g)
  • 1 eetlepel gedroogde oregano of Italiaanse kruiden
  • 100 g geraspte mozzarellakaas (zakje)
  • Extra nodig: vuurvaste pan met deksel of ovenschaal + aluminiumfolie om af te dekken
  • 4 eetlepels (curry)ketchup optioneel
  • 1 komkommer, in plakjes optioneel

Meer weten

Gemarineerde kipsaté en groentesnackpotjes met pindadip

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 g Bosto Brown
  • 2 eetlepels olie
  • 400 g gemarineerde kipsatéblokjes (schaal)
  • 175 g satésaus
  • 8 wortelen, geschild en in reepjes
  • 1 komkommer, in reepjes
  • 2 paprika’s (rood + geel), in reepjes
  • 4 eetlepels gebakken uitjes optioneel
  • 8 eetlepels atjar optioneel

Meer weten

Chinese groenterijst met varkensreepjes en babi pangangsaus

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 g Bosto Snelkookrijst
  • 2 eetlepels olie
  • 400 g Chinese wokgroenten (1 zak)
  • 400 g magere varkensreepjes
  • 1 zakje babi pangangmix (43 g)
  • 1 komkommer optioneel
  • 1 winterwortel, geschild optioneel
  • Extra nodig: spiraalsnijder of kaasschaaf optioneel

Meer weten