« Terug naar overzicht

Microgolfrijst: goede vriend van je babycook

Maak je wel eens een maaltijd klaar in de babycook? Dan weet je misschien dat rijst niet het leukste ingrediënt is om klaar te maken. De korrels vallen door het mandje en kook je dus beter apart. Tijdverspilling? Een beetje wel. Gelukkig is er een oplossing: gestoomde rijst en quinoa voor de microgolf, van Bosto!

Eerst in je microgolf, dan in je babycook 

Simpeler kan haast niet: stop je rijst of quinoa eerst in je microgolf. Op 90 seconden is hij al heerlijk gestoomd. Vervolgens voeg je de inhoud van de cup gewoon bij je groentjes in de babycook en mix je alles glad.

3 voordelen van gestoomde rijst en quinoa voor in de microgolf 

  1. Dankzij de microgolfrijst en quinoa van Bosto bespaar je niet alleen tijd, je hebt ook minder afwas. Je hebt namelijk geen kookpot meer nodig om je rijst of quinoa eerst te koken. Dat gaat gewoon in de cup zelf, in de microgolf.
  2. Wist je dat de gestoomde rijst en quinoa voor in de microgolf volledig vrij is van kleurstoffen én bewaarmiddelen? Bovendien zijn alle smaken vegetarisch en op de Brown Rice & Quinoa na ook allemaal glutenvrij.
  3. Microgolfrijst en quinoa bevatten geen vettige sauzen. We voegden enkel een beetje olijfolie toe voor een pure, natuurlijke smaak, wat ook ten goede komt aan de kinderen.