« Terug naar overzicht

Salade met quinoa en pindasaus

  Bereidingstijd : 30 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 zakjes Bosto quinoa
  • 100 gram diepvries erwten
  • 100 gram wortelen in fijne reepjes
  • ¼ rode kool, in fijne reepjes
  • 2 stengels lente-ui
  • 1 zoete puntpaprika
  • 2 el pindasaus
  • ½ el sojasaus
  • 1 el ahorn siroop
  • snuifje chili
  • scheutje warm water

Bereiding

Recept van Steffi Vertriest van de Gezonde Goesting!

  • Start met het koken van de Bosto quinoa. Zet opzij wanneer deze klaar is en laat afkoelen.
  • Kook ondertussen de erwten gaar in een steelpannetje.
  • Meng daarna alle ingrediënten voor de saus:
    2 el pindasaus
    ½ el sojasaus
    1 el ahorn siroop
    snuifje chili
    scheutje warm water
  • Snijd de puntpaprika en de lente uitjes in kleine blokjes.
  • Doe nu alle groenten onder de quinoa en doe er daarna naar wens dressing over.

Smakelijk!

Deel dit recept met je vrienden of print het uit.