« Terug naar overzicht

Italiaanse quinoasalade met groene asperges

  Bereidingstijd : 20-30 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1-2 zakjes Bosto Quinoa 3 kleuren
  • 340 gram water
  • 20 mini-asperges
  • 100 gram diepvrieserwten
  • 8 kerstomaatjes, in vieren
  • 1 handje waterkers
  • 1/2 bussel basilicum
  • 5 zongedroogde tomaatjes
  • 2 el balsamico
  • 2 el water
  • 1 tl ahornsiroop
  • 100 ml koolzaadolie

Bereiding

  • Kook de Quinoa 3 kleuren volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de mini-asperges en de erwtjes gaar in circa 3 minuten.
  • Maak nu de Italiaanse dressing. Doe alle ingrediënten samen in de blender en mix tot een gladde saus.
  • Schep de quinoa in een diep bord. Leg er de groenten bovenop. Besprenkel met de Italiaanse dressing en dien op. Smakelijk!

Deel dit recept met je vrienden of print het uit.